onsdag 21 november 2012

Hallå Kapten Brendheden

En vanlig syn i Åstorps Sporthall.
Arkivfoto: Stefan Peters'en

Efter två förlustmatcher vände det mot Landskrona senast. I en jämn och bra match var det vi som kunde bärja alla tre poängen. Som vanligt var Brennet en stor bidragande orsak till vinsten. Denna gången blev det hela 5 poäng(3 mål och 2 ass) från hans klubba. Vi tog ett litet snack med honom inför lördagens svåra bortamatch mot serieledande Höllviken.

1. Det blev vinst senast mot Landskrona. Varför vinner vi den matchen?
- Ja de var en riktig viktig seger för laget efter två raka förluster. Nu är vi på vinnarspåret igen. Pada spelade
riktigt bra i målet o gjorde några viktiga räddningar. Bollen studsade vår väg denna matchen. Sen har vi ju Tuve (genombrottet) som är kung på att göra mål i tom bur.

2. Vi ligger för närvarande på en andra plats i tabellen. Trodde du vi skulle ligga så högt efter sju spelade matcher?
- Ja de trodde jag faktiskt. Kändes som vi hade ett mycket spännande lag på gång inför denna säsongen. Vi har 2 riktigt bra femmor o sen en massa unga spelare som bara blir bättre o bättre för var match som går.

3. För din egen del har poängskörden ökats rejält dom senaste matcherna. Har toppformen infunnit sig eller?
- Ja den har gjort det. Vet inte om toppformen har infunnit sig. Känns som jag har mer att ge. Men för tillfället studsar bollen min väg. Och sen gör man aldrig mycket poäng om man inte har bra medspelare. Så de andra spelarna har lika stor del i det. De viktigaste är alltid att laget tar 3 poäng.

4. På lördag åker vi till Höllviken för att möts suveräna serieledarna. En match som vi dessvärre saknar flera spelare i truppen till. Hur ser du på den matchen?
- Ja tyvärr är det en hel del spelare som inte kan vara med av olika anledningar. Men vi är som bäst när vi slår i underläge. Vi har absolut ingen press på oss på lördag. Vi kan åka dit o spela ut. Men vi går självklart för 3 poäng. Vi ska knappa in på Höllviken o visa att vi vill vara med där uppe i toppen o kriga. Hoppas de kommer en hel del Å/K supportrar som han stötta oss från läktaren.

Vi tackar kapten Brendheden och önskar lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar