tisdag 6 november 2012

Hallå Jonas

Arkivfoto: Stefan Peters'en

Jonas har inlett året på ett mycket bra sätt och varit en av anledningarna till att vi inte släppt in så mycket mål. Med sin tuffa spelstil brukar han städa bra framför mål. Vi tog ett snack med honom inför fredagens bortamatch mot Lagan.

1. Vad har du att säga om våran inledning på säsongen?
- Vi har haft en riktigt bra start, ingen tvekan om det. Synd bara att första förlusten var mot Munka men så är det. Viktigt att få en bra start på serien och få så bra utgångsläge som möjligt, det kan avgöra i slutet, och det tycker jag vi har fått.

2. Det känns som din nivå har blivit jämnare i år. Vad tycker du själv?
- Ja det sägs så, jag vet faktiskt inte vad det beror på. Har fått lite mer ansvar i år känns det som så det har förmodligen kommit naturligt i med min roll.

3. Er kedja har fungerat bra. Varför tror du?
- Det har den, det kan man även se på plusminus statistiken ;) Nej men vårt sätt att spela med bra försvarsspel och snabba kontringar passar alla i vår femma, vi har samma tankesätt. Jimpa på centern är lätt är nå och Tufve är stor och stark i dubblingarna ;)

4. På fredag möter vi Lagan. Vad tror du om den matchen?
- Förlust senast mot Munka. Vi är riktigt sugna på vinst igen. Det kommer inte bli kul för Lagan på fredag.

5. Bara 4 utvisningsminuter på 5 matcher för dig. Har du börjat bli snäll?
- Ny division och bättre domare är en anledning! Men jag tycker att vi spelar lite för snällt, det gäller hela laget just ny. Känns som jag borde visa vägen, med start på fredag. Hårt och tufft! Kan ju inte låta Lomis vinna utvisningsligan, även om han bara åker dit för slag...

Vi tackar Jonas och önskar honom och laget lycka till mot Lagan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar