tisdag 27 november 2012

Hallå Jimpa

Jimpa var en av dom spelare som fick mycket speltid mot Höllviken senast. Vi passade på att kolla läget med honom inför fredagens derby mot Engelholm.

1. Det blev förlust senast mot Höllviken. Hur upplevde du matchen?
- Vi hade tyvärr inte optimala förutsättningar inför matchen, utifrån från det gör vi en bra match. Vi gjorde i stort vad vi kunde. Men man kommer aldrig ifrån att det är surt att förlora, i synnerhet när det är så jämnt.

2. På fredag väntar Engelholm på hemmaplan. Ett lag som skiljer sig mycket ifrån fjoråret. Vad vet du om årets upplaga?
- Inte mycket, men några kända ansikten är ju kvar och tränarbänken är ju välkänd. Svårläst lag som blandat och gett, minst sagt. Men att det kommer bli en tät, tuff och underhållande match, det kan vi räkna med.

3. Hur ska vi göra för att vinna?
- Vi ska hålla oss till det vi är bra på och som hittills spelat in de poäng vi har, dvs tät defensiv och bollen till Brennet! Nä, skämt åsido så gäller det att vara noggranna i allt vi gör både med och utan boll. Är vi det och tar kampen på banan så är vi bättre än Engelholm och fixar 3 pinnar.

4. Sedan väntar ännu en match runt hörnet. På måndag gästar självaste FC Helsingborg oss. Hur ser man på en sådan match?
- Ska bli riktigt kul. Alltid roligt att mäta krafterna med bra lag. FCH kommer givetvis vara storfavoriter, så vi kan passa på att gå ut och bara njuta och ha riktigt roligt på plan.

5. Du vann lite otippat en uppvärmningsövning som sträckte sig över en hel månad och som till stor del handlar om att skjuta! Är ditt skott lite undervärderat tycker du?
- Otippat får stå för dig. Jag tyckte det var rätt planenligt. Tycker våra s k storskyttar är ganska överskattade när det kommer till prickskytte, deras styrka verkar ligga mer i kvantitet snarare än i kvalité. Undervärderat vet jag inte om jag skulle kalla det, snarare en väldigt väl bevarad hemlighet...

Vi tackar Jimpa och önskar lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar