torsdag 1 november 2012

Hallå Conny

Arkivfoto: Roger Nielsen

Efter fem omgångar ligger vi på en 4:e plats med hela 11 inspelade poäng. Denna helgen är det matchledig så vi tog ett snack med Conny om hur han ser på inledningen.

1. Vi har spelat 5 omgångar av serien. Hur analyserar du lagets insatser så här långt?
- Jag är mycket nöjd! Vi har fått en bra start på årets serie! Vårt försvarsspel har varit bra och vi har varit vassa i vårt omställningsspel! Det etablerade anfallsspelet har vi mer att jobba med! Nöjd med att vi tagit elva poäng! Visat bra moral i matcherna och en hög arbetskapacitet!
2. Vad har du att säga om serien i övrigt?
-Höllviken har ju börjat imponerande! Framför allt offensiven! Palmstaden har infriat de höga förväntningarna! Landskrona har fått ihop sitt lagbygge på ett utmärkt sett! Munka och Slätafly har fått en jobbigare start än väntat, men bägge kommer klättra i tabellen! Malmhaug har fått det tuffare än jag trodde! Verkar inte alls få ihop det! Får se om Nicklas Lidholm kan lyfta dem! Sävsjö har fått en förvånansvärd svag start
Annars är det som förväntat tycker jag! Fortfarande är säsongen bara i sin början!
3. Vilka bitar är det som varit positiva i laget?
- Att många har tagit stora steg i sina utvecklingar! De runt tjugo år har växt ut och blivit etablerad! De allra yngsta tar stora kliv och bidrar redan med mycket! De äldre är bra förebilder och leder laget på ett fantastiskt sätt!
4. Är där några saker att förbättra?
-Allt! Man ska aldrig vara nöjd;)
Tycker vårt etablerade anfallsspel och powerplay ska vässas till! Vi jobbar på dessa bitar och räknar med att det kommer ge resultat!
5. Finns det något som har överaskat dig positivt?
Som jag nämnt så tycker jag att många av spelarna har tagit rejäla kliv! De omskolade backarna Jonas Nilsson, Micke Wiberg och Johan Igglund har verkligen tagit för sig och spelat mycket imponerande! Alla våra fem st 97:or har också överraskat positivt!
6. Det är uppehåll i serien denna helgen. Kommer det lägligt eller det hade varit skönt att få revansh för Munkamatchen direkt?
-Alltid roligt med matcher! Men eftersom vi dras med skador på Marcus Pålsson och Anton Tufvesson så passa det bra med lite extra vila!! Bägge beräknas vara tillbaka nästa helg! Även comebackande Fredrik Persson gynnas av ett par extra träningspass innan nästa match!
7. Tre roliga matcher på hemmaplan väntar på kort tid. Först ditt gamla lag Falcons. Sedan följer Engelholm och den 3/12 gästar självaste FC Helsingborg. Några tankar om dessa tre derbyn?
-Fantastiska matcher som jag verkligen ser fram emot! Hoppas på full hall och spännande matcher! Men mitt fokus ligger just nu på nästa match som är Lagan borta nästa fredag!
8. Vilket lag tycker du ser starkast ut och vinner serien när vi summerar i Mars?
-Oj! Den var svår!
Palmstaden har ju rutinen och spetsen! Vet inte om den ekonomiska svårigheten kommer störa laget! Höllvikens ungdomliga entusiasm och fart kan räcka långt!
Rutinen är ett frågetecken! Falcons har ett bra slagläge! Både rutin och unga spelare! Men har dem bredden?Kan Munka eller Slätafly hämta in och komma ifatt? Tror faktiskt inte det! Fått för dålig start i serien! Tror inte det finns någon annan heller som kan överraska och vinna hela serien!
Sätter mina pengar på att Palmstaden vinner detta! Med Höllviken som största utmanare!

Vi tackar Conny för svaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar