onsdag 10 oktober 2012

Motståndarkoll

Spelade tränare Tobias Lindhe.

På fredag är det dags för ny hemmamatch i serien. Denna gången är det Lönsboda som kommer på besök. Ett Lönsboda som av många är tippade som ett bottenlag men som har startat säsongen på ett mycket bra sätt. Det är också ett lag som slog oss i en träningsmatch för en månad sedan. Där ledde man med hela 0-6 efter halva matchen. Efter en något bättre andra halva av matchen från vår sida skrevs slutresultatet till 4-7.
Vi passade på att ställa några frågor till spelade tränare Tobias Lindhe inför fredagens match.

1. Ni har börjat serien mycket bra. Premiärvinsten följdes upp med ett likaresultat mot topptippade Palmstaden. Vad har varit bra hittills och vad kan bli bättre?
-Det som framförallt varit bra är att många olika spelare har klivit fram och gjort poäng och mål. Sen har många av de yngre spelarna tagit kliv framåt för varje match vi spelat vilket känns väldigt kul.
Något som vi känner att vi kan bli bättre på är tålamodet med boll, att få längd på anfallen.

2. Ni var på besök i Åstorp för en månad sedan och träningsspelade. Då vann ni på ett övertygande sätt! Blir det samma visa nu på Fredag?
-Jag tror alla är medvetna om att detta blir en tuffare match. Bägge lagen saknade ett antal spelare sist och så var det ju precis som frågan säger en träningsmatch.

3. Ni spelade er till förnyat kontrakt i div 1 i våras. Hur har eran trupp förändrats sedan dess?
-Vi har tappat en spelare till Växjö Vipers samt en till Luleå. Fyllt på har vi gjort med en spelare från u-laget, i övrigt samma trupp.

4. Ni har gjort en fin resa igenom seriesystemen. Vad har varit vägen till framgång för er?
-Dels kontinuiteten i truppen, vi bygger allt på lokala spelare och har haft förmånen att hålla kvar i stort sett samma trupp under många år. Sen finns det ju inga genvägar till framgång. Mycket tid och hårt arbete har lagts ner.

Vi tackar för svaren och hälsar Lönsboda välkomna till Åstorps Sporthall på fredag.
Matchstart är 19.45.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar