torsdag 11 oktober 2012

Hallå Igge

Igge i sin nygamla roll som back.
Arkivfoto: Stefan Peters'en

En av trotjänarna i laget är Johan Igglund. Dom senaste åren har han spelat forward men i år har Conny användt honom som back. Vi tog ett snack med honom om positionsbytet.

1. Du har skolats om från forward till back i år. Hur tycker du det känns?
- Tycker det känns bra, jag spelade back när jag var yngre så helt ovant är det inte, spelet känns bättre och bättre för varje träning o match men det absolut bästa med ha blivit back är att det är ruskigt kul att spela back och att man kan "hota" med bössan ;).

2. Det blev ett mål framåt dessutom förra matchen. Hur tycker du det funkar i er kedja?
- Ja det blev ju det, tror det var ett slagskott jag drog av, riktigt härligt! Har ju hotat en hel del med bössan så kul att det blev mål. Övriga i femman har ju tjatat på att jag ska skjuta så tur de blir mål när man väl skjuter!
Tycker femman fungerar bra defensivt och har haft en hel del bra spelvändningar! Vi förstår varandra bra och har en bra balans. Joffe som rensar där bak med brödlimpan på mitten med suveräna passningar och genombrottet o trollkarlen där fram som kan dra dit en massa baljor! De känns som att där är mer att få ut ur femman, vi har skapat ruskigt många bra lägen som någon har missat... (Femman består förutom Igge även Jonas, Jimpa, Tuve och Loman. Sen får ni räkna ut själva vem som är vem).

3. På fredag gästas vi av Lönsboda. Hur ska vi spela för att vinna mot dom?
- Vi måste spela oerhört tight, smart och verkligen kriga på plan för att få med oss 3poäng! Vi måste även sätta dit lägena som vi skapar, går inte att missa 4-5 lägen som vi har gjort i tidigare matcher!

4. Vem tror du kommer vinna årets interna poängliga i laget?
- Oerhört svårt att säga... Brennet är ju en het kandidat men tror på årets blivande genombrott Anton Tufvesson!

Vi tackar Igge och sen får vi se om han får rätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar