torsdag 18 oktober 2012

Hallå Brennet

På lördag väntar en betydligt tuffare match äm vinstmatchen mot Lugi på onsdagskvällen. Vi tog ett litet snack med kapten Brendheden inför lördagen.

1. Det blev en komfortabel vinst igår mot Lugi. Vad var det som gjorde att vi vann? Vilka bitar fungerade bra?
- De som gjorde att vi vann var att vi är mycket bättre lag än Lugi. De var väl ingen jättebra match från vår sida utan vi gjorde vad som behövdes. Göra mycket mål är bra för vårt självförtroende inför lördag.

2. Nu blir det möte med FCH, din gamla klubb. Hur känns det?
- De ska bli roligt att möta FCH. Hoppas på mycket folk på läktaren så ska vi göra allt för att vinna. Sen att de är min gamla klubb tänker jag inte så mycket på.

3. 11( skulle varit 12) poäng från din klubba på två matcher! Har storformen från ifjor infunnit sig?
- De vet jag inte om den har. Men visst jag vill ju vara en ledare på planen så visst är de skönt att göra poäng. Men de viktigaste är att vi vinner våra matcher. 3 poäng är alltid de viktigaste.

4. På lördag är det dags för en av årets tuffare bortamatcher. Nämligen Slätafly. Vad vet du om dom?
- De är en mycket svår match. Jag vet inte jättemycket om dom mer än att dom är tippat som ett topplag men har bara spelat ihop 1 poäng. Så de kommer säkert vara taggade till Max. Så de gäller att vi också är det. Vi går för 3 nya poäng.

5. Hur ska vi göra för att få med oss ett bra resultat i bussen hem?
- Det gäller att vi fortsätter spela tajt o inte bjuda på några lägen. Inte tappa boll på mittplan.

6. Mini är tillbaka i spel(saknades mot Lönsboda senast). Vad betyder han för laget?
- Mini är en riktigt smart spelare och är grymt viktig för laget o vår femma. Han är en av de rutinerade spelarna. En spelare alla vill ha i sitt lag. Skulle vilja säga seriens bästa center. Då förstår alla hur viktig han är för laget..

Vi tackar Kaptenen och önskar honom lycka till på Lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar