tisdag 9 oktober 2012

Hallå Andy

Andy har bara tagit ut bollen fem gånger ur målet i seriespelet.
Arkivfoto: Stefan Petersén

Efter två spelade omgångar har vi bara släppt in fem mål. Det är, tillsammans med Landskrona, minst i serien. En av bidragande orsak till detta är givetvis trokänaren Andy i målet. Vi tog ett litet snack med honom.

1. Endast 5 insläppta mål på två matcher. Vad beror det på?
- Borde egentligen bara varit 1 insläppt mål på två matcher, fyra av dom är bjudmål från min sida. Nej skämt åsido så tycker jag vi har ett riktigt bra fungerande försvarsspel med en blandning av gamla och unga spelare som offrar sej och käkar skott. Sen har vi kanske inte riktigt mött dom två vassaste lagen framåt än. 

2. Du och Pada konkurerar om platsen i år. Vad tycker du om situationen?
- Kul. Tuff konkurrens, Pada är en ung riktigt bra målvakt så det gäller att göra riktigt bra träningar så man är väl förberedd på matcherna. Var ganska tungt att spela så många matcher förra säsongen, man var ganska sliten i dom sista matcherna i serien förra säsongen.

3. Hur tycker du det har sett ut spelmässigt under serieupptakten annars?
- Tycker vi skulle haft alla tre poängen mot Sävsjö. Hade vi satt våra lägen hade vi vunnit med 2-3 bollar. Tyvärr fick dom göra två enkla mål. Kul att dom yngre killarna var mest framträdande i den matchen. Sen mot Malmhaug var vi det klart bättre laget matchen igenom. Skulle egentligen nollat dom men fick in lite enklare mål då Conny valt att lufta runt spelarna.

4. Du är ju trots allt mer än dubbelt så gammal som många spelare i årets trupp! Hur känns det?
- Tack för att du påminde mej. På pappret kanske äldst men i sinnet yngst. Jo känns rätt bra att man trots sin ålder o sina krämpor klarar av att hålla i div. 1. Jag är ju en stor förebild för alla unga i laget och det tror jag dom verkligen håller med om :) eller inte.

Vi tackar "evigt unga" Andy för svaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar