torsdag 25 oktober 2012

Derbydax!

Arkivfoto: Roger Nielsen

På fredag är det dags för kanske säsongens hetaste hemmamatch! Derby mot Munka Ljungby brukar beröra många! Det startade för sju säsonger sedan när vi började vår gemensamma resa genom seriesystemet!
De tre första säsongerna slutade vi etta och tvåa i tabellen!! Under denna tid växte en stor rivalitet ut mellan lagen! Många tuffa och hårda duster har utkämpats både på och utanför plan! De sista åren har Munka sprungit ifrån och rivaliteten har lagt sig! Spelare har kommit och gått och känslorna har lagt sig! Nu för tiden är Munkas stora derby och rivaler Engelholm!
Men för min och Å/Ks del så är denna matchen den största! Nu har vi ju kommit ifatt igen och hoppas på nya underbara drabbningar mellan lagen!
Inför denna säsong var Munka Ljungby tippade i toppen! Dem har ett mycket bra lag och kommer säkert vara med toppen när serien ska avgöras på vårkanten! Laget har fått en tung start med endast fyra inspelade poäng! Men efter helgens storvinst mot Husqvarna som slutade 6-1 så har klättringen uppåt börjat!
Stora profiler i laget är målvakten Daniel Arvidsson, backen Mattias Kant och forwarden Markus Wernersson!
För våran del så har ju säsongen börjat på allra bästa sätt! Fyra raka segrar och elva inspelade poäng!
Till derbyt saknas jättetalangen Victor Hansson som är knäskadad!
På pluskontot kan vi räkna in Andreas Gyllenberg, Johan Igglund och Martin"mini" Hansson som alla saknades mot Slätafly! Även comebackande Fredrik Persson är med i truppen!
Nu laddar vi för en spännande match med härlig inramning!
Nu kör vi!!
Forza Å/K!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar