lördag 6 oktober 2012

2-7 seger mot Malmhaug.

Storvinst mot Malmhaug!
På lördagseftermiddagen bar det iväg till Malmö och match mot våra duellanter från ifjol Malmhaug! Ett nykomlings möte som vi var överlägsna i! Seger med 2-7!
Första perioden började med att Malmhaug satte hög press på våra backar! En taktik som inte funka speciellt bra! Vi spelade oss ur nästan varje gång och kom i bra spelvändningar! Tyvärr slarvade vi i avslutslägena och Radlert i mål storspelade!
En minut innan första perioden var över fick vi äntligen utdelning! Ett snabbt frislag från offensivt hörn av Tuve hittade Igglund som med ett direktskott kan överlista målvakten!
Andra perioden spelar vi fantastiskt bra! Det börjar med att Brendheden har lekstuga med försvaret och serverar mini tom kasse..0-2 på tavlan! Mackan skickar sedan in trean på egen retur och rullgardin ner på Malmhaug! De tar timeout och försöker samla truppen! Men tre minuter senare har vi gjort både 0-4 och 0-5!
Firma Loman o Tuve ordnade målen på två fantastiska spelvändningar!
Tredje perioden blir lite hafsigare! Mycket pga av att vi luftar hela bänken!
Mini tryckte in 0-6 efter spel 5-3! Sedan var det dags för 15 åriga Fabian Hansson att göra sitt första div 1 mål! Snyggt framspelad av Brennet!
Malmhug fick sedan göra två reduceringar! Det sista lite onödigt med bara 5 sekunder kvar av matchen! Nu blir det ju några extra "Gula linjerna" på måndag;)
Men det tror jag spelarna springer med ett leende på läpparna!
Nu har vi fått en kanonstart på säsongen!
Tycker vi gör ett bra defensivt arbeta under större delar av matchen och är sylvassa i våra omställningar!
5 insläppta på två matcher är strålande! Fortfarande missar vi lite för mycket framåt! Men 11 mål gjorda är godkänt!